Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Aankondiging: Sailhorse Clubdag

Geplaatst in Algemeen nieuws door Frans Waller op 05-03-2012

Na toch nog even een echte winter, een BOOT Düsseldorf, een Boot Holland en nu de HISWA, staat het seizoen echt wel voor de deur. Het begint bij menigeen overal te kriebelen. Allerhande voorbereidingen zijn in volle gang. Eén van de voorbereidingen betreft de Sailhorse Clubdag op zondag 22 april, een dag niet te missen voor iedereen die wat om een Sailhorse geeft. Hier vind je kennis, gezelligheid, sailhorses, informatie en nog veel meer. Natuurlijk is het ook een uitstekende kans om de nieuwe Sailhorse (type G) te zien, aan te raken en te vergelijken met andere typen.

 

De Sailhorse Clubdag vindt net als vorig jaar plaats op het terrein van Marina Muiderzand, te Almere. Een lokatie die goed is te bereiken en ons veel biedt met allerhande voorzieningen en mogelijkheden. Het programma is in voorbereiding en zal zowel voor toerzeilers, nieuwkomers, wedstrijdzeilers, klussers en Sailhorse geïnteresseerden de moeite waard zij om te beleven. Noteer de 22e alvast in jullie agenda voor een gezellige en leuke dag.

Binnenkort wordt op de site meer informatie over de Sailhorse Clubdag geplaatst.

 

We hopen veel van jullie op Muiderzand aan te treffen, een goede gelegenheid om elkaar (weer) te zien en een prachtige start van het nieuwe zeilseizoen te maken.