Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Succesvolle afsluiting SSC seizoen

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Rolf Deen op 15-10-2012

Op 6 en 7 oktober zijn onder ideale omstandigheden de jaarlijkse teamwedstrijden op het Paterswoldse meer gehouden. Heerlijk zeilweer met de juiste temperatuur en windkracht om te kunnen teamzeilen.

Dit jaar waren er zelfs drie noviteiten, maar liefst zeven teams, een familieteam (de Lanjouws) en umpires op het water. Allemaal nog nooit vertoond!

Dit jaar was het beste team Fryslân (Bruno van der Heide/Dick Klasema, Eddy Dijkstra/Koos Regeling en Hans Keulen/Hans Birnkman/Herman Stokman). Een overtuigende winnaar want zij hebben 11 van de 12 wedstrijden gewonnen. Zij hebben de wisselprijs, een schaalmodel van Sailhorse, wederom gewonnen. Ook de Brabo’s (Henk van Dijk/Elvier Custers, Bertrand van Dijk/Monique Bons en Willem Heymans/Charlotte van Dijk) hebben een uitstekend teamresultaat neergelegd en zijn als  tweede geëindigd. De Martini’s (Ton Bouchier/Roel Veenstra, Koen Pepping/Anne van Veen en Pieter Wijnhoud/Geert Kloetstra) hebben de derde plaats behaald.  

Zolas elk jaar was er voor iedere deelnemer weer een prijs. Dit jaar een echte Groninger notenkoek.