Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

31-8 en 1-9: ONK SAILHORSE!!!!

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 16-08-2013

Tijdens het weekend van 31 augustus en 1 september worden de Open nederlandse Kampioenschappen Sailhorse verzeild op het Paterswoldse meer. Organiserende vereniging VWDTP heeft een mooi programma samengesteld op dit uitdagende water. Maar liefst 23 teams zullen strijden om de kampioenswimpel. Alle meetbriefhoudende Sailhorsebezitters zijn van harte uitgenodigd en worden dringend aangemoedigd zich aan te melden via de sportinschrijving, er is nog plaats!

De Notice of Race (uitnodiging) en de Sailing Instructions (zeilaanwijzingen) kunt u op de website van VWDTP vinden. Enkele Highligts:

- Er wordt een up- downwind baan gevaren met aan beide zijden een gate.
- In totaal worden 7 races gezeild
- Officiële opening zaterdag om 9:45 uur
- Eerste start om 10:30
- Barbeque op zaterdag inbegrepen voor deelnemers
- Extra prijzen beschikbaar gesteld door Sail Supply
- Mede mogelijk gemaakt door Canvas Create en Autoschade Brian

Voor toeschouwers en volgers is het terras van het clubhuis van VWDTP (Meerweg 227 te Haren)  een prima pek om te genieten van de sfeer en de wedstrijden. Voor Sailhorseliefhebbers een unieke kans om de wedstrijdboten eens van dichtbij te zien en een praatje te maken met de zeilers (na de wedstrijd alstublieft...:-) )

Voor vragen kunt u zich wenden tot Rolf Deen, horsevoer@sailhorse.nl of 06-20035904