Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

27 april Sailhorse Sailing Clubdag, Muiderzand

Geplaatst in Algemeen nieuws door Frans Waller op 14-04-2014

Op 27 april, daags na de eerste Koningsdag, organiseert Sailhorse Sailing Club haar jaarlijks Clubdag. De SSCdag is een praktijkdag bedoeld voor iedereen die om wat voor reden dan ook, belangstelling heeft voor Sailhorse. U kunt er in Sailhorse zeilen, u krijgt antwoorden op uw vragen over trim, techniek, bouw en reparatie. U ontmoet vele interessante mensen, ieder met hun eigen verhalen.

 

SSC heet u welkom!

Vanaf 11:00 heten we u in een korte opening welkom. U kunt natuurlijk ook nog later op de dag aankomen…. We hebben voor u, naast het interessante programma met al haar mogelijkheden, ook een gratis natje en droogje, en stoeltje of bankje om ook lekker rustig te kunnen bijkomen, of genieten van de mooie momenten in en rondom de SSC beach lodge.

 

Route

Marina Muiderzand is zowel met de auto, als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Per auto: neem op de A6 afslag 2 (Almeerderzand) en volg de bordjes Marina Muiderzand tot IJmeerdijk-Marinaweg.