Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

De kop is eraf!

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 26-05-2014

Afgelopen weekend was de Sailhorseklasse te gast bij WSV Giesbeek, tijdens het jaarlijkse evenement Sails&Music. Het Rhederlaag was het wedstrijdwater, en de zeilers werden verwend met prachtig weer. Stond er zaterdag nog een redelijk windje, de zondag was vooral na de middag alle wind verdwenen. Er werden spannende wedstrijden gevaren, het was constant stuivertje wisselen. Maar liefst 4 teams wisten een 1e plek te zeilen! Wouter van der Kaaij en Frouwke Kuiper deden het buiten hun 2 eerste plaatsen verder het best en mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. Frans Waller en Katrien van Hees wisten met 1 en 2 punten voorsprong op hun achtervolgers de tweede prijs weg te kapen. Alle uitslagen vindt u hier.

Wouter neemt als stuurman de leiding in het SSC Clubkampioenschap. De volgende ronde is de Chrystal Clear regatta op het Paterswoldse meer, 21 en 22 juni. Maar eerst trekken maar liefst 13 Nederlandse Sailhorses naar het Duitse Rostock, om tijdens het Hemelvaartweekend de Europacup te zeilen.