Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Sneekweek 2 t/m 7 augustus

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 21-07-2014

Het grootste in shore zeilevenement van Europa staat er weer aan te komen. Sailhorse is als vanouds goed vertegenwoordigd, reeds 19 boten hebben ingeschreven, maar we missen nog een aantal vaste deelnemers!

 

Daarom willen we langs deze weg mede namens organisator KWS jullie er nogmaals op attent maken dat de officiële inschrijving tot en met zondag 27 juli is geopend. De boten die na deze datum inschrijven betalen naast het inschrijfgeld, een bescheiden opslag van 10 Euro. Dit komt te gunste aan het KWS jeugdzeilen.

LET OP: Omdat de drukker tijd nodig heeft om de programmaboekjes op te maken en te drukken, zal iedereen die zich na 23 juli inschrijft, niet meer in het boekje komen te staan. Dus, wil je een vermelding in het boekje, schrijf je dan uiterlijk komende woensdag in!

Dus mensen, kom op en schrijf je in voor dit prachtige evenement! Mocht je nog bemanning nodig hebben, bel dan uw wedstrijdcommissaris, wellicht kunnen we u samenbrengen!