Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Helter Skelter verstevigt koppositie

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 08-07-2015

Het vrijbuiterweekend werd in tropsiche sferen gezeild. De Loodrechtse plassen lagen er prachtig bij voor een fijn zeilweekend. 8 Sailhorses bonden de strijd met elkaar aan. De zaterdag kon het programma, 2 wedstrijden, volledig verzeild worden. Hans Keulen wist met zijn Helter Skelter de eerste wedstrijd nog te winnen, maar de tegenstand was groot. De 2e race werd verrassend door vader en zoon van Roon met hun Bumme2 gewonnen door een volledig andere route naar de finish (met betere wind)  te kiezen dan koploper Helter Skelter. 

Op de zondag liet de wind het helemaal afweten, de wedstrijdleiding wist er nog een start uit te persen, maar de race moest wegens weinig en sterk draaiende wind afgebroken worden. 

Door de sterk verdeelde uitslagen (het was constant stuivertje wisselen in de wedstrijden) heeft Hans Keulen zijn koppositie in het clubkampioenschap nog vaster verankerd. Er zijn weer veel prachtige foto's gemaakt, geheel vrij te downloaden! 

 

Met de Sneekweek en het Nederlands kampioenschap nog in het verschiet zullen ook andere spelers zich gaan mengen in het Sailhorse Sailing Clubkampioenschap! De voorsprong van Hans is groot, maar in de ranglijst is nog alles mogelijk!