Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Inschrijven Sneekweek

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 18-07-2015

De inschrijving voor de Sneekweek voorloopt voorspoedig. Maar liefst 17 Sailhorses staan al op de deelnemerslijst. We verwachten zeker nog voldoende inschrijvingen om ruim de 21 deelnemers te halen. Waarom is dat aantal belangrijk? Vanaf 21 deelnemers worden er 5 dagprijzen beschikbaar gesteld. Wel is het zo dat dit gemeten wordt op de sluitingsdatum 26 Juli. 

Ben je van plan de Sneekweek te bezoeken, schrijf dan in vóór 26 Juli, dit geeft de volgende voordelen:

 

  • Je inschrijving telt mee voor het bepalen van het aantal dagprijzen
  • Je wordt genoemd in het programmaboekje
  • Je draagt bij aan een positieve uitstraing van de Sailhorseklasse
  • En je wordt gevrijwaard van een verplichte donatie va  €10,- aan het jeugdzeilen bij KWS

 

Dus kom op, surf naar www.sneekweek.nl en schrijf je in voor het mooiste zeilevenement van het jaar! Nog nooit meegedaan? Heb je drempelvrees? het eerste debutantenteam staat al op de lijst, en voor alles is er een eerste keer. Dus vrees niet, en doe mee aan de Sneekweek. De Sailhorsezeilers zijn altijd bereid om te helpen, waar nodig!

 

Zorg dat je licenties (stuurman én bemanning) en meetbrief in orde zijn. Neem ze ook mee bij het registreren, er kan naar gevraagd worden. Hiermee voorkom je veel ongerief voor jezelf, maar vooral ook voor de vrijwilligers van KWS, die zo druk voor ons in de weer zijn.

 

Tot ziens op Sneek.