Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Pas de Deux prolongeert Sneekweektitel

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 08-08-2015

de 80ste Sneekweek is alweer achter de rug. Op de eerste en laatste dag kon er niet gevaren worden wegens te weinig wind, maar organiserende vereniging KWS wist toch 5 van de 6 wedstrijden te laten zeilen. Het was weer spannend in de Sailhorseklasse, maar de winnaars van 2014 wisten al snel een stevig fundament te leggen voor de overwinning van de 80ste Sneekweek door te beginnen met een 2e en twee 1e plaatsen, en te profiteren van de strijd achter hen. Marcel de Roo en Frank Kwant eindigden verrassend op de tweede plaats met hun Buurman&Buurman, met een gelijk aantal punten als de Magic Horse van Ton Bouchier en Roel Veenstra de daardoor derde werden.

Uit de ranglijst is op te maken aan de vaak kleine onderliggende verschillen, dat er voldoende strijd was op het water! Het was weer een geweldig evenement, met wanneer er gezeild kon worden prachtig zeilweer en spannende wedstrijden en een super ambiance!