Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Teamzeilen Sailhorse

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 10-09-2015

Tijdens het weekend van 3 en 4 oktober wordt het teamzeilen Sailhorse georganiseerd door SSC en VWDTP op het Paterswoldse meer.

 

Teams van ieder 3 boten strijden tegen elkaar in een competitie, waarna op de zondag finale wedstrijden gehouden worden. Maar liefst 6 teams hebben zich aangemeld:

Smilies, Martini's, Friesland, Brabant, De Halve Zolen en De Deugnietjes zullen het hele weekend de strijd met elkaar aanbinden.

 

Teamzeilen is een bijzonder aantrekkelijke en leerzame tak van de zeilsport. Tactiek en regelkennis, en samenwerking met de andere crews in je team maken dat je op meer dingen moet focussen dan alleen je eigen positie en bootsnelheid.

 

Ook is het teamzeilen een leuk kijkspel. Afhankelijk van de wind, kunt u vanaf het aan het water gelegen terras van het clubhuis van VWDTP de races prima volgen. terrasweer wordt het zeker! Dus graag tot ziens op en aan het Paterswoldse meer!