Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Watersporttest.nl sponsort Europacup Sailhorse.

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 28-03-2017

Wij zijn trots om Henk Plaatje, initiatiefnemer van watersporttest.nl , bereid gevonden te hebben ons Europacup evenement te ondersteunen.

 

Wat is watersporttest.nl?

 

Watersporttest.nl geeft de zeiler spelenderwijs inzicht in de regels van het wedstrijdzeilen. Door het doorlopen van diverse vragenblokken verschijnen diverse, vaak bijzonder herkenbare situaties, op het scherm. Een duidelijk uitleg volgt na het beantwoorden van een vraag.

Met het regelboekje van het verbond, dat de Nederlandse vertaling is van de The racing rules for Sailing (RRS) van World Sailing  ( de nieuwe benaming van het ISAF), in de hand ligt een sterke verbetering van je regelkennis voor het grijpen! Voor maar € 15,- krijg je onbeperkt toegang tot waterpsorttest.nl.

Hoe sponsort watersporttest.nl ons evenement?

Van iedere aanmelding van een Sailhorselid gaat 20% naar SSC (EC sponsoring). Wij verwachten dan ook dat veel van onze zeilers een account aanmaken om spelenderwijs hun regelkennis te vergroten. Zo profiteren wij allen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Je kunt gewoon een account aanmaken op https://watersporttest.nl/ en je betaling doen:

Login als gast en bekijk de demo.
Maak een account en probeer de gratis oefentest. 
Bevalt het? Volg dan de onderstaande stappen en betaal via iDeal € 15,-- Je kunt onbeperkt gebruik maken van de cursus. Maar als je 9 maanden niet inlogt vervalt je account en moet je opnieuw betalen. De cursus bestaat uit 7 lessen/testen met ca. 180 vragen.

1.    Al een account gemaakt, log in en ga naar stap 5.

2.    Vul het formulier Nieuwe account in.

3.    Lees de e-mail en klik op de link die erin staat.

4.    Je account wordt bevestigd en je bent dan ingelogd.

5.    Kies nu de cursus die je wil volgen.

6.    Betaal via IDeal.

7.   Daarna krijg je direct toegang tot de cursus. Vanaf nu hoef je alleen nog maar je gebruikersnaam en wachtwoord in het formulier op deze pagina in te vullen om in te loggen en toegang te krijgen tot de cursussen waarvan je lid bent.

8.   Mail je gebruikersnaam naar penningmeester@sailhorse.nl. Alleen op deze wijze kunnen wij het te sponsoren bedrag bepalen, dus vergeet dit niet!