Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Aanmelden Eurocup; het kan nog!

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 15-05-2017

De aanmeldingen voor de Sailhorse Eurocup, tijdens het hemelvaartsweekend, komen gestaag binnen. Al 16 teams hebben zich aangemeld voor dit evenement. Over tien dagen is het zover! Oeps dan al?

 

In de wetenschap dat het drukke tijden zijn voor veel mensen, en dat de tijd vliegt, heeft het bestuur besloten de vroegboekkorting te verlengen tot 18 mei! Dit betekent dat de € 10,- extra inschrijfgeld, die in rekening gebracht wordt bij aanmelden na de sluitingsdatum, pas geheven wordt als men zich ná 18-5 aanmeldt.

 

Wij hopen van harte dat wij hiermee nog wat "twijfelaars" kunnen overhalen zich alsnog aan te melden voor dit unieke Sailhorse-familie evement. De maasplassen bij Roermond zullen het strijdtoneel zijn van de Eurocup. Blijft de felbegeerde, maar ook gevreesde Eurocup-kiel dit jaar in Nederland, of gaat deze naar Duitsland, of zelfs Groot-Britannië? Kom het beleven als deelnemer, supporter of Sailhorse-belangstellende! Meer informatie en de inschrijving vindt u via de kalender op deze website.