Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Sailhorse Teamzeilen 7 en 8 oktober

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 21-09-2017

Over twee dagen is het al weer zover: Het Sailhorse Clubseizoen wordt traditioneel afgesloten met het teamzeilen, op het Paterswoldse meer.

 

Teams van elk 3 boten strijden in een competitie tegen elkaar om de beste resultaten per race. Een tactisch spel, wat een extra dimensie toevoegd aan het wedstrijdzeilen. Kunnen de Smileys, Deugnietjes, Friesland, Bommen Berend of De Martini's, team Brabant van hun troon stoten?

 

Maak het mee op het Paterswoldse meer! Na een lange wedstrijddag is het goed toeven in het clubhuis van VWDTP, waar de zaterdag afgesloten wordt met een gezellig Oosters buffet.

 

Na een gezamelijk ontbijt op de zondagochtend, wordt de strijd voortgezet op het water, en wordt na de finalewedstrijden bekend welk team met het model van een Sailhorse, de wisselprijs naar huis gaat. Overigens laten we geen enkele deelneemr met lege handen naar huis gaan!

 

Een aantal teams zijn al gevormd. Heb je geen team?  De inschrijving is individueel, graag in het veld "bootnaam" , ook de naam van je team invullen. Informeer bij Rolf Deen of Han van der Hoeven. Inschrijven kan via deze website

 

Mocht je niet deelnemen, maar wel geinteresseerd zijn: Toeschouwers zijn van harte welkom bij VWDTP, Meerweg 227 9752 XD te Haren.

 

Vragen? Stel ze gerust

 

Rolf Deen 06-86613746

wedstrijdzaken@sailhorse.nl