Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Marilou Rugge clubkampioen 2017

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 31-12-2017

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn de Sailhorse Sailing Club jaarprijzen uitgereikt. Marilou Rugge werd clubkampioen, en kreeg de Anno van der Heiden prijs uitgereikt. De top drie werd aangevuld door Han van der Hoeven (2e plaats) , en op de derde plek Ton Bouchier. Het clubkampioenschap is een stuurlieden competitie, maar uiteraard werden de fokkenisten ook niet vergeten.

Eervolle vermeldingen en een fles buiswater gingen naar Charlotte van Dijk en Jan Jacob Visser, die alle evenementen present waren.

De aanmoedigingsprijs ging naar Yuri Blaauw en Luuk Feenstra van de Atomic. Zij hebben de overstap gemaakt van Laser naar Sailhorse, en waren op een aantal evenementen zichtbaar aanwezig. Met deze prijs wil het bestuur hen aanmoedigen de ingeslagen weg te vervolgen en nóg meer op pad te gaan met hun goed geprepareerde Sailhorse.