Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Eurocup 2018 tijdens Rheinwoche

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 07-01-2018

Trek uw agenda, en reserveren maar: De Sailhorse wedstrijdkalender staat sinds vandaag op de website. 

 

Belangrijkste nieuwtje is: de Sailhorse Eurocup vindt plaats tijdens de Rheinwoche. Dit is in tegenstelling tot wat u gewend bent, tijdens het Pinksterweekend, in plaats van het Hemelvaartweekend. Daarnaast is de datum van de Westeinder Springregatta afwijkend van hetgeen tijdens de ALV gepresenteerd is.

 

Het hele jaarprogramma vindt u op deze website onder "agenda Nederland". Specifieke informatie per evenement wordt met u gedeeld middels de nieuwsbrief wedstrijdzeilen, die per email verzonden wordt. Het liefst zouden we alle inschrijvingen nu al open zetten, zodat u dit in één keer kunt afhandelen. Helaas zijn we afhankelijk van meerdere partijen voor alle relavante informatie, waardoor dit helaas niet lukt. Zodra er een inschrijving geopend is, wordt u hierover ingelicht.


Naast dit programma zullen we nog een voorjaarsevenement selecteren, waar we samen de aftrap van het seizoen zullen doen, en wedstrijden varen als training.