Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Inschrijvingen seizoen 2018 geopend!

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 03-03-2018

Je komt thuis van een heerlijk schaatsdagje, zit met je beker hot chocolate op de bank en beseft je hoe heerlijk het kan zijn op het water. Of het nu winter is of zomer. En je gedachten dwalen af naar het nieuwe zeilseizoen met je mooie Sailhorse. 

 

Dit is het moment om je seizoen te plannen. 

De kalender is bekend en definitief. We zijn er in geslaagd de inschrijving voor alle Sailhorsevenementen te openen. Niet bij alle evenementen is de detailinformatie al bekend, maar dat heeft ons er niet van weerhouden de inschrijvingen open te zetten.

 

Dus: plan je seizoen, en schrijf NU in!!


Enkele bijzonderheden:

 

Voor de zeilers die tijdens het hemelvaartweekend de Eurocup missen en niet afreizen naar de Rijn, en de Rheinwochegangers die nog wat zeiluren willen maken als voorbereiding, is besloten dat Sailhorse dit jaar ook naar de Kleine Sneekweek gaat.

 

Nadere informatie en tips voor de Rheinwoche volgen per nieuwsbrief.

 

KWS heeft de inschrijving voor de Sneekweek nog niet geopend, even geduld hier... Zo gauw de inschrijving geopend is, zullen we dat melden.

 

Let op: het Sailhorse teamzeilen is een weekend later dan in eerste instantie aangekondigd.