Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Sailhorse Klusdag 9 mei Kortenhoef

Geplaatst in Algemeen nieuws door Govert Wagenaar op 08-04-2009

Op 9 mei organiseert de SSC een Sailhorse klusdag. Doel is andere Sailhorsezeilers te ontmoeten, technische informatie uit te wisselen, elkaar te helpen, elkaars boot te bekijken en uiteraard om te klussen.

Wij verwachten eigenaren van zowel oudere als nieuwere Sailhorses. Typische onderwerpen die aan bod komen zijn; trimmen, het opknappen van oude Sailhorses, reparaties en diverse tips & tricks.  Tevens is er een rondleiding over de werf.

De klusdag wordt gehouden op scheepswerf de Kloet, Moleneind 7a, 1241 NE  Kortenhoef (bij Loosdrecht)  van 11.00 tot 15.00 uur.


Een aantal van ons neemt zijn eigen boot mee, maar je kunt uiteraard ook zonder boot komen. Ook als je geen Sailhorse hebt, maar overweegt een Sailhorse aan te schaffen, is dit een goede gelegenheid om eens wat Sailhorse zeilers te vragen naar hun ervaringen met deze fantastische zeilboot.   

 

Neem svp je eigen gereedschap mee.

Dit is ook een goede gelegenheid om reparatie-opdrachten met de werf te bespreken en onderdelen te kopen of te bestellen.

Graag van te voren aangeven of je komt naar technischezaken@sailhorse.nl