Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Er was veel te zien op Loosdrecht

Geplaatst in Algemeen nieuws door Anno van der Heide op 10-07-2009

Op Loosdrecht is het altijd de moeite waard om rond te kijken. Alhoewel de Sailhorse deze keer met een beperkt deelname (8) aan de start kwam, waren het spannende wedstrijden. De 2e wedstrijd op zaterdag zag het er lange tijd naar uit dat het team Wouter vd Kaaij/Leo Winkel zouden winnen. Zelfs 20 meter voor de finish gingen ze nog over stuurboord rakelings voor de Flash langs. Maar heel sneu wist de Flash met hooguit 10 cm voorsprong het nog net voor de Cheeky Venture over de lijn te drukken.

De volgende dag was het de dag van Harold en Govert Wagenaar. Het werd een afgetekende overwinning met misschien wel 500 meter voorsprong, geweldig.

Dit beloofd wat voor de Sneekweek, begin augustus. Wouter is op dreef en Harold en Govert ook. Gaan in Sneek Bertrand en Monique scoren, ik denk het wel. Heel langzaam komen ze iedere wedstrijd dichterbij.

 

Kom een s kijken op de Sneekweek en proef die specifieke Sailhorse sfeer.