Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Sterren op de Sneekweek

Geplaatst in Algemeen nieuws door Anno van der Heide op 09-08-2009

Tsjonge jonge wat een week was dat! Geweldig weer en fantastische zeildagen was het patroon van de Sneekweek 2009. Alleen de zondagochtend was meer voor de plantjes dan voor de zeilers, verder stralend zeilweer. Verrassend was de prestatie van Hans Keulen en Herman Stokman in hun nieuwe Sailhorse. Tot de laatste wedstrijd ging de strijd tussen hen en team Ton Bouchier/Roel Veenstra. Uiteindelijk trok Ton op de laatste dag aan het langste eind. Met een gelijk aantal punten had Ton meer eerste plaatsen behaald, wat de doorslag gaf. Het team Han van der Hoeven/Gerrit van den Berg werd derde.

 

Na twee dagen kwam Anno van der Heide er achter dat het varen zonder waterplanten aan de kiel toch sneller gaat. De uitslag vindt je bij de uitslagen op deze site. Lees ook eens de Sneekweekjournaals door op http://www.sneekweekjournaal.nl/, ook foto's kun je daar bekijken.

 

Volgend jaar de 75e Sneekweek, dan willen we 25 Sailhorses aan de start. We hebben in ieder geval al weer de wal op De Potten voor volgend jaar besproken en 5 van 6 plaatsen zijn reeds volgeboekt. Dus voor de snelle beslisser is er nog een plaats vrij voor 2010. Mocht er binnenkort meer belangstelling zijn dan de nu beschikbare plaatsen, dan proberen we nog een plek bij te huren. Wees er dus snel bij voor de Sneekweek van 2010.