Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Weer zat de wind niet mee

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Anno van der Heide op 27-09-2009

Was er tijdens het NK op het Heegermeer te veel wind, nu was er tijdens de najaarwedstrijden in Roermond te weinig wind. Verder hadden we wel de weergoeden mee, alleen die wind hé. Op 19 en 20 september werden deze wedstrijden georganiseerd door Roei en Zeilvereniging Maas en Roer op de Zuidplas, waar voor ook de Sailhorseklasse was uitgenodigd. Of het wel of niet aan de wind lag, weet ik niet, maar er kwamen in ieder geval slechts 5 Sailhorses aan de start, waarbij twee uit Groningen en omgeving.

Van de 4 geplande wedstrijden is er op zaterdag maar één gezeild, en dan ook nog maar kort. Jammer, Maas en Roer had beter verdiend. De organisatie was goed, ook 's avonds was het dik voor mekaar. Toen op zondagochtend bleek dat er geen zuchtje wind was, hebben ze de moed genomen om de wedstrijden ook voor die af te gelasten, zodat een ieder op tijd naar huis kon gaan. Wel nadat Anno en Frouwke met een mooie prijs hadden ontvangen. De uitslag van de enige start kun je hier vinden.

En nu maar hopen dat er tijdens de teamwedstrijden, komend weekend, wel voldoende wind is.