Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Sailhorse Zeildag op de Kagerplassen op 6 juni 2010

Geplaatst in Algemeen nieuws door Anno van der Heide op 19-05-2010

Op initiatief van enkele plaatselijke Sailhorse-eigenaren wordt een zeildag voor Sailhorsezeilers op de Kagerplassen georganiseerd. Om dit niet te laten samenvallen met een ander evenement van de Sailhorse Sailing Club wordt dit gehouden op zondag 6  juni. (lekker lange dagen!)

Doel is er een leuke gezamenlijke dag van te maken waarbij kennisoverdracht voorop staat, dit kan zijn op gebied van zeiluitrusting / trim of vaartechnische aspecten. Veel is mogelijk, dus iedereen uit het hele land, maar zeker voor de gewestelijke helft is dit een uitgelezen mogelijkheid om meer over de boot te weten te komen!

U bent van harte welkom op de Kaagsociëteit, onze uitvalsbasis voor deze dag, waar we om 10.00 uur beginnen met een kopje koffie en de dagindling door te nemen. Natuurlijk kunt u uw Sailhorse meenemen.
Het adres van de Kaagsociëteit ( tel. 071-5018222)  is Sweilandpolder 8 , 2362 AG Warmond. Voor navigatiesystemen is dit aan het einde van de Zijldijk, nr. 11. Dit is van belang in verband met de aanrijdroute (trailerhelling & ligplaatsen).

Hier kunnen we ook bij minder goed weer binnen & bij mooi weer buiten terecht voor de koffie! Bij voldoende belangstelling is er ‘s avonds een etentje te regelen.

Meldt u aan door een e-mail te sturen  naar Bert van Leeuwen

Groet

Bert van Leeuwen.