Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Tweedehands markt 11 december 2010

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Henk van Dijk op 31-10-2010

Deelnemen aan de algemene ledenvergadering zou extra interessant kunnen zijn voor u!!

 

Aansluitend aan de algemene ledenvergadering en de lunch willen we vanaf 13.00 uur de leden van SSC graag de gelegenheid geven om gebruikte spulletjes aan te bieden of te zoeken.

 

Dus heeft u beslag, lijnenwerk, zeilen en dergelijke teveel of te weinig, kom dan op 11 december aanstaande naar Nulde. We verwachten geen boten, omdat de we er bij de WSV Nulde geen plaats voor hebben. Wilt u toch uw boot meenemen om te laten zien of omdat u er vragen over heeft, dan kunt u het gespan op de parkeerplaats van Mercure plaatsen.

 

Wij zorgen voor wat tafels om de spulletjes op uit te stallen. We adviseren u om het wel handig en draagbaar te verpakken, want u moet vanaf de auto toch zo’n 100 – 150 meter mee lopen. We kunnen natuurlijk altijd nog meelopen naar de auto.

 

Wellicht bent u op zoek of heeft u aan te bieden. Meldt dit dan op www.sailhorse.nl en dan kunt u elkaar treffen in Nulde. Praktisch en toch leuk, toch….?