Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

16 april: Sailhorse Clubdag

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Frans Waller op 03-02-2011

Hoewel het nog steeds wintert in ons land, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe zeilseizoen in volle gang. Eén van de voorbereidingen betreft de Sailhorse Clubdag op 16 april, een dag niet te missen voor iedereen die wat om een Sailhorse geeft. De clubdag vindtplaats op zaterdag 16 april op het terrein van Marina Muiderzand (Almere). Een lokatie die goed is te bereiken en ons veel biedt met allerhande voorzieningen en mogelijkheden. Het programma is in voorbereiding en zal zowel voor toerzeilers, nieuwkomers, wedstrijdzeilers, klussers en Sailhorse geïnteresseerden de moeite waard zij om te beleven. Noteer de 16e alvast in jullie agenda voor een gezellige en leuke dag.

Binnenkort wordt op de site meer informatie over de Sailhorse Clubdag geplaatst. We hopen veel van jullie op Muiderzand aan te treffen, een goede gelegenheid om elkaar (weer) te zien en een prachtige start van het nieuwe zeilseizoen te maken.