Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Programma Sailhorse Clubdag 16 april

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Wouter van der Kaaij op 07-03-2011

Zoals eerder aangekondigd staat op zaterdag 16 april de Sailhorse Clubdag gepland. De Sailhorse Clubdag is voor iedereen de moeite waard om naar toe te gaan en er aan mee te doen. Zowel voor ervaren Sailhorse zeilers (toer- of wedstrijd), als voor starters of belangstellenden en natuurlijk het hele gezin. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat te vinden, of te brengen.

 

De Sailhorse Clubdag vindt plaats op het terrein van Marina Muiderzand, direct aangrenzend aan het water van het IJ-/Markermeer en het Gooimeer, centraal in Nederland.

 

Programma

Tijdens de Clubdag kunt u deelnemen aan o.a. de volgende activiteiten:

  • Instructie traileren, mast-zetten en -tuigen
  • (Mee-) zeilen op “groot water”
  • Ankeren, haven manoeuvres in praktijk
  • Zeil- en masttrim door ervaren wedstrijdzeilers
  • Onderhoud- en technische tips en (begeleid) klussen
  • Zelf zeilen
  • Tweede hands markt

 

Daarnaast kunt u natuurlijk uw ervaringen uitwisselen met (andere) leden en bestuursleden van de SSC, of eventueel net die tweede hands set zeilen, blokken of klemmetjes vinden die u al lang zoekt. Wij helpen u graag om nog meer van uw Sailhorse te kunnen genieten!

 

U bent op 16 april van harte welkom vanaf 10 uur s’ochtends tot zolang het duurt. De dag wordt, voor wie dat wilt, afgesloten met een barbecue. Meer informatie kunt u vinden in de eerstvolgende Horsevoer.

 

Marina Muiderzand is zowel met de auto, als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zie desgewenst ook http://www.marinamuiderzand.nl/. Neem vooral ook uw eigen Sailhorse mee!

 

We hopen veel van jullie op Muiderzand aan te treffen, een goede gelegenheid om elkaar (weer) te zien en een prachtige start van het nieuwe zeilseizoen te maken.