Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Geweldige start zeilseizoen Sailhorse

Geplaatst in Algemeen nieuws door Anno van der Heide op 17-05-2011

Tijdens het weekend van 14 en 15 mei 2011 hebben de eerste landelijke wedstrijden plaats gevonden in de Sailhorseklasse. Traditioneel vind dit plaats op het evenement Sails & Music in Giesbeek.

 

Ondanks dat er regen voorspelt was, werd het een fantastisch zeilweekend en het bleef droog. Wel was de wind enorm wispelturig. Niet alleen draaide de wind soms 90 graden, ook de kracht varieerde van 2 Beaufort tot in vlagen 6 Bft. Er werd goed gestreden, waarbij de Flash aan het langste eind trok. Misschien ook wel omdat de bemanning van de BigDeal vanwege trieste familie-omstandigheden de strijd moesten staken.

Op een zeer verdiende 2e plaats eindigde de Cheeky Venture met als bemanning Wouter van der Kaaij en Leo Winkel, proficiat.

 

We kijken terug naar een bijzonder geslaagd weekend. De uitslagen zijn hier te vinden.

 

Het volgende evenement is tijdens het Hemelvaartsweekend. Dan wordt tijdens de Kleine Sneekweek ook gestreden om de kiel van de Europacup Sailhorse.