Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Nieuw fotomateriaal

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 29-07-2011

De trouwe bezoeker zal het al gezien hebben: Er zijn nieuwe foto-albums toegevoegd.

 

De albums op de website bevatten een beperkt aantal foto's. Er wordt digitaal heel wat afgeklikt, dus hierbij treft u een aantal links naar meer kiekjes aan, hier van het EK op het Sneekermeer, en hier een impressie van de Rheinwoche op de Moezel in Koblenz. Ook van de 4 Klassenwettfahrt te Berlijn zijn mooie foto's beschikbaar, o.a. met dank aan Klaus Christiansen!

 

Op het Paterswoldse meer worden elke dinsdagavond en zondagochtend wedstrijden verzeild, en daar zijn als vanouds veel Sailhorses actief. Of het nu een lekker zeilzondagje is, of een avondje lekker drijven, de Sailhorses zijn van de partij. Deze foto's zijn genomen door Marianne  Ottevanger en Jan Reyer van de Griendt. Zelfs afgelopen zondag, toe de regen met bakken uit de hemel kwam staken er 6 Sailhorses van wal. Ondanks de strijd op het water is de sfeer bij VWDPT altijd bijzonder goed.