Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

ONK Sailhorse op Gronings water

Geplaatst in Algemeen nieuws door Rolf Deen op 01-09-2011

Na een turbulente Sneekweek staat in het weekend van 3-4 september het Open Nederlands Kampioenschap in de Sailhorse klasse op het programma.

 

Op het lastige wedstrijdwater van het Paterswoldse meer zal na zes te varen wedstrijden de nieuwe kampioen van deze klasse te voorschijn komen.

 

Omdat in de Sneekweekuitslag van dit jaar de 1e drie plaatsen binnen 1 punt van elkaar geklasseerd waren belooft het een spannende strijd te worden. Daarbij viel in Sneek de beslissing pas in de laatste wedstrijd en finishten diverse Sailhorses op maar enkele seconden van elkaar. Onder de 20 deelnemers van het ONK zijn zes Nederlands kampioenen en zes Sneekweekwinnaars.

 

De wedstrijden op het Paterswoldse meer zijn te volgen vanaf het direct aan het wedstrijdwater gelegen terras en clubhuis van het 100 jarige VWDTP, Meerweg 227 te Haren.