Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Donkere dagen, tijd voor filmpjes

Geplaatst in Algemeen nieuws door Anno van der Heide op 14-09-2011

Tijdens twee evenementen zijn er filmopnamen gemaakt. Daar hebben we nu links voor binnen gekregen. De eerste is gemaakt door Wim Hageman in opdracht van o.a. wsv Giesbeek tijdens Sails & Music en is zelfs 16 minuten lang. Zelfs Rod Stewart werkt er aan mee. Het eerste deel (hoe kan het ook anders) gaat over het zeilen, het tweede deel over de muziek. Je kunt hem op YouTube vinden onder deze link.

 

De tweede filmopname is gemaakt tijdens het NK Sailhorse op het Paterswoldsemeer door het Watersportverbond en is helaas slechts 2 minuten lang. Je kunt die vinden onder Watersportverbond.tv onder deze link.

 

Veel kijkplezier.

 

Over kijkplezier gesproken, komend weekend (18 & 19 sept) is er de Papklokkenrace op de Lek nabij Culemborg. Zin om even de sfeer live te proeven? Je bent van harte welkom bij wv de Helling (Helling 2 Culemborg).