Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Algemene Leden vergadering 11 december

Geplaatst in Verenigingsnieuws door Henk van Dijk op 27-11-2011

Wellicht ten overvloede, u ontving de uitnodiging in de laatste Horsevoer, maak ik u er op attent dat SSC op 11 december aanstaande om 13:00 uur start met de algemene ledenvergadering. We zijn te gast in de Kajuit, bij WSV Nulde, direct aan de A28.

Het wordt een bijzondere ALV, omdat we het project Quo Vadis hebben afgerond en u op de hoogte gaan brengen van de NIEUWE SAILHORSE.

Bovendien worden de klassenvoorschriften aansluitend in een tweede vergadering behandeld. U wordt door het Watersportverbond uitgenodigd voor de TVE, technische vergadering voor eigenaren (meetbriefhouders). in de loop van 7 december worden de betreffende stukken op deze site geplaatst.

Ook in de klassenvoorschriften worden veel aanpassingen gedaan, deels veroorzaakt door de format wijzigingen vanuit het Watersportverbond, deels door onze gezamenlijke wensen tot aanpassing en deels door ons internationale karakter.

Enfin, er is meer dan genoeg reden om elkaar weer te ontmoeten en mee te denken en spreken over onze gezamenlijke passie, de Sailhorse.

Henk van Dijk