Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Rheinwoche

Tijdens het pinksterweekend kan er gezeild worden op de Rijn in Duitsland!

 

In 5 etappes bezeilt men in wedstrijdverband deze machtige rivier stroom afwaarts. Een unieke kans om eens op ander water en in een totaal andere omgeving en met de nodige uitdagingen (stroom, beroepsvaart) te wedstrijdzeilen.

 

De vrijdag dient benut te worden om alles logistiek te regelen, de boot te water laten in vertrekhaven Koblenz, het span (auto en trailer) verplaatsen naar en stallen in finishaven hitdorf, en vervolgens met de shuttlebus terugreizen naar vertrekhaven Koblenz, alwaar tijdens deregattaheiligenabend op vrijdagavond de aftrap wordt gegeven voor dit festijn.

 

De eerste etappe gaat op zaterdag van Koblenz naar Brohl, waar middagpauze gehouden wordt.

De middagetappe brengt de vloot naar Oberwinter, waar de plaatselijke yachtclub ons verwelkomt met eten, genoeg drinken en muzikaal vertier.

Op zondagochtend brengt de derde etappe ons van Oberwinter naar Mondorf, waar de lunch gebruikt kan worden. Na deze stop gaat het verder stroomafwaarts naar Köln-Porz voor het zaterdagavondfeest. Na de nacht doorgebracht te hebben in deze haven, is etappe vijf aan de beurt, die de zeilers naar Leverkusen-Hitdorf brengt.

 

Hou deze website in de gaten voor meer informatie, en denk er eens over dit festijn eens mee te maken!