Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

BWS cup

Rond de vrijdagavondwedstrijd van RYOC en de race om "das blaues Band des Warnows" wordt een serie wedstrijden georganiseerd voor Sailhorse, o.a. op de oostzee voor de kust van Warnemünde. 

 

In een prachtige maritieme omgeving zeilen op de Oostzee, en de monding van de rivier de Warnow garandeert een weekend waaraan u nog vaak terug zult denken. Tevens zal hier de Eurocup Sailhorse 2018 gehouden worden. 

 

Het programma  bestaat uit 3 delen, is in het Duits opgesteld en zal via email aan de leden verspreid worden.

 

In het kort:

Vrijdag 8 september

3 up-down wedstrijden voor de kust van Wanrnemünde, eerste start om 13:00 uur. Geen inschrijfgeld, aanmelden via een email aan info@baltic-sport.de. Vragen inzake overnachtingsmogelijkheden kunnen hier ook gesteld worden.

 

Vrijdagavondregatta van de Rostocker Yachtclub. Op en neer wedstrijd op de Warnow vanuit Rostock. Start om 18:00 uur, geen inschrijfgeld verschuldigd. Aanmelden ter plaatse uiterlijk 1 uur voor de start. De uitslagen voor Sailhorse worden verwerkt in de stand van de BWS cup.

 

Zaterdag 9 september

Das blaues Band des Warnows. Start om 13:30, melden vanaf 10:00 uur

Up en down wedstrijd vanuit Rostock naar Warnem:unde en terug. Streeftijd 3 uur varen, op Yardstick. Aanmelden via http://www.raceoffice.org/entry.php?eid=671863949580f8a7b8c7f3. 

De uitslagen voor Sailhorse worden verwerkt in de stand van de BWS cup. het inschrijfgeld bij tijdige inschrijving bedraagt € 15,-

 

Aansluitend prijsuitreiking, en feest met BNQ en livemuziek.

 

Weekendje Oostzee?

Meld je aan voor de BWS cup!