Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Klassenkampioenschap Sailhorse

Traditioneel trijdens het eerste weekend van September strijden de Sailhorsezeilers om het kampioenschap in de klasse. Noteer dit weekend in uw agenda, en dat van uw bemanning!!

 

Dit jaar zijn we te gast op het Alkmaardermeer, waar we samen met de Top en de Vrijheidklasse het weekend zullen doorbrengen.

 

Naast het klassekampioenschap kunnen tijdens dit evenement de laatse punten bijeen gesprokkeld worden voor het Sailhorse Sailing Clubkampioenschap.

 

Samen met het organiserende comité Alkmaardermeer gaan we ervoor om met de vrijheid en de Top klasse een aantrekkelijk evenement neer te zetten. Kamperen is mogelijk op het haventerrein, er is ook plaats genoeg voor uw caravan of camper.

 

De zaterdagavond brengen we gezamelijk door in het clubhuis, u kunt inschrijven voor het Captains buffet. Geef daarbij ook aan of u vegetarisch wenst te eten.