Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Westeinder Springregatta

Westeinder Zeilwedstrijden (WZW) is een stichting waarin vijf watersportverenigingen deelnemen. Via Westeinder Zeilwedstrijden bundelen de deelnemende verenigingen hun krachten op het gebied van de wedstrijdzeilsport.

Al 70 jaar lang organiseert Westeinder Zeilwedstrijden wedstrijden op de Westeinderplassen; van de Combi Westeinder voor jeugdzeilers uit de regio Amsterdam tot Nederlandse Kampioenschappen en Grand Prix voor nationale en internationale klassen als de Regenboog en de Draak en rond- en platbodemwedstrijden.

Eén van de evenementen van WZW is de Westeinder Springregatta. Sailhorse is dit jaar aanwezig op dit evenement. Het evement is een onderdeel van het Sailhorse Sailing Club kampioenschap! Het wedstrijdwater, de Grote Poel van de Westeinderplassen bij Aalsmeer, is met een oppervlakte van 10 vierkante kilometer de grootste van de Hollandse Plassen, en maakt deel uit van het Groene Hart van Holland.

In de Notice of Race vind je meer informatie over de races, afwijkende regels, benodigde adressen en dergelijke. Kamperen op het terrein zal mogelijk zijn, meer informatie hierover volgt. Op de zaterdag avond is er een eenvoudig captainsdinner, met varkenssaté, frites en salade voor € 15,- per persoon.

Informatie over hotels, bed & breakfast, pensions en campings is te vinden op de websites van VVV Agentschap Aalsmeer en het Groene Hart van Holland.