Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Teamzeilen

Het wedstrijdseizoen wordt traditioneel afgesloten met het teamzeilen op het Paterswoldse meer.

 

In het zicht van het prachtig gelegen clubhuis van VWDTP wordt gestreden door teams van elk 3 boten om de wisselprijs, een prachtig model van een Sailhorse. Daarnaast is er voor iedere deelnemer een prijs en staat het weekend in het teken van de Sailhorsefamilie, gezelligheid en genieten van onze prachtige boot.

 

Vorm met drie boten een team, en vul bij het aanmelden op sportinschrijving in het veld bootnaam, ook de naam van je team in.

 

Heb je geen team kunnen vinden? Geen probleem, meld je aan als individuele boot, en de organisatie probeert een oplossing te vinden.

 

Als vanouds zullen we weer genieten van de gastvrijheid van het clubhuisteam van VWDTP, met onder andere een captainsdinner op zaterdag (kosten € 15,- per persoon), en een gezamenlijk ontbijt op zondag ochtend voor alle deelnemers. Wil je vegetarisch eten? Bestel dan geen captainsdinner, maar meld je aan bij Marilou Rugge via een PM op facebook.