Over de SSC

Vertel me meer over de Sailhorse Ik wil direct lid worden

Leden van de SSC kunnen inloggen en in de toekomst gebruik maken van extra functies op de website. Wel lid, maar nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Neem contact op met het secretariaat

Agenda

Kleine Sneekweek

Voor de Sailhorsezeilers die niet voor de Eurocupo/Rheinwoche gekozen hebben. En de teams die wel afreizen naar de Rijn, maar nog een weekend training willen?

 

Als extra gaan we op verzoek van een aantal teams dit jaar ook naar de kleine Sneekweek met Hemelvaart.  De kleine Sneekweek is wat de naam ook zegt: De Sneekweek in het klein. 

 

Vanaf Hemelvaartsdag zeilen jaarlijks rond de 300 schippers tijdens de Kleine Sneekweek vier dagen met hun bemanning om de hoogste zeil-eer. Maar zoals bekend gaat het in de Sneekweek, en ook in de kleine Sneekweek, niet alleen om de eer. De sfeer is minstens zo belangrijk. Daarom is het inmiddels een traditie dat op de vrijdag van de Kleine Sneekweek, dit jaar 11 mei, de stappersavond georganiseerd wordt in het centrum van Sneek met heel veel live muziek. 


De 48e Kleine Sneekweek met zeilwedstrijden in alle erkende zeilklassen. 

*** Dit evenement telt niet mee voor het SSC club kampioenschap.

 

We zijn bezig om een overnachttingsmogelijkheid in de Roerkoning op het starteiland te regelen, maar er kan natuurlijk ook gekampeerd worden op het starteiland. Meer info volgt.

 

Meer informatie op de website van KWS.